Novosti

VRIJEDNA DONACIJA NET SOLUTION D.O.O. STUDENTSKOM CENTRU IZ U BIH

 

29.07.2021
Slika
 

U četvrtak, 29.07.2021. godine u posjeti Studentskom centru IZ u BiH bili su predstavnici firme Net Solution d.o.o. iz Sarajeva. Goste je dočekao direktor Studentskog centra IZ u BiH dr.sci. Muamer Tinjak.

Direktor Tinjak je goste upoznao sa radom, kapacitetima i ciljevima Centra. U toku razgovora zatražena je stručna podrška, s obzirom na potrebe online školovanja, u poboljšanju internet mreže i uslova za online praćenje nastave i polaganje ispita.

Odgovorni ljudi iz firme Net Solution d.o.o. su pokazali spremnost da se uključe u poboljšanju IT segmenta djelovanja Studentskog centra IZ u BiH, analizirali postojeće stanje i društveno korisno djelovali. Naime, direktor firme g. Jasmin Zulčić je ovom prilikom donirao Studentkom centru IZ u BiH četiri laptopa za formiranje online učionice za studente i pet UniFi Access Point uređaja za poboljšanje internet mreže.

Ispred Studentskog centra IZ u BiH direktor Tinjak se zahvalio gostima na vrijednoj donaciji i zaželio firmi Net Solution d.o.o. uspjeh u poslovanju.

0 0