Novosti

ODRŽAN PREDRAMAZANSKI SUSRET ZAPOSLENIKA STUDENTSKOG CENTRA ISLAMSKE ZAJEDNICE U BOSNI I HERCEGOVINI

 

20.03.2023
Slika
 

Ramazan je tradicionalno najdraži gost u vjerničkim srcima i kućama. Vrata Studentskog centra Islamske zajednice u Bosne i Hercegovine su i ove godine otvorena za institucije Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini, saradnike i prijatelje.

U cilju što kvalitetnije organizacije  i realizacije ramazanskih aktivnosti, uprava Centra je održala predramazanski radni sastanak i druženje sa zaposlenicima. Sastanku su prisustvovali i studenti korisnici koji će biti nosioci i učesnici određenih aktivnosti.

Moderator sastanka je bio Osman Muratović, ekonom Centra, koji je predstavio program djelovanja i raspored radnih zadataka te su dogovoreni detalji u vezi sa realizacijom istih.

Prisutnima se obratio i stručni saradnik za edukativne aktivnosti i druge programe mr.hfz. Špendi Fidani održavši kratko predavanje o značaju nadolazećeg mubarek mjeseca.

Na kraju, riječ je imao direktor Centra Ismail-ef. Smajlović uputivši riječi podrške i prigodnu ramazansku poruku.

Nakon toga je upriličeno predramazansko druženje prisutnih u prostorijama Centra. Zaposlenici i studenti su iskazali zadovoljstvo organizacijom ovog susreta i nadu da će i ovaj ramazan proteći u najboljem redu.

0 0