Novosti

DIREKTOR STUDENTSKOG CENTRA ISLAMSKE ZAJEDNICE U BOSNI I HERCEGOVINI POSJETIO MUFTIJSTVO ZENIČKO I VLADU ZENIČKO-DOBOJSKOG KANTONA

 

17.11.2023 19:35
Slika
 

Direktor Studentskog centra Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Ismail-ef. Smajlović je sa svojim saradnicima danas posjetio Muftijstvo zeničko i Vladu Zeničko-dobojskog kantona.


Posjete je realizirane u okviru priprema za obilježavanja pete godišnjice od osnivanja Studentskog centra Islamske zajednice. Direktor Smajlović je ovom prilikom predstavio najznačajnije aktivnosti i projekte Studentskog centra. Razgovarano je i o planovima za 2024. godinu i nastavku uspješne saradnje. 

Direktor Centra je zahvalio muftiji i Vladi na dosadašnjoj podršci u radu te im uputio poziv za prisustvo svečanom programu povodom obilježavanja pet godina uspješnog rada Centra.


Prijemu u Muftijstvu zeničkom su prisustovali muftija hfz. prof. dr. Mevludin-ef. Dizdarević  i Edin-ef. Kavazović, rukovodilac Službe za vjerske poslove i obrazovanje Muftijstva zeničkog, Mirzana Šehić, sekretar Studentskog centra, i Osman Muratović, stručni saradnik za dom, dok je goste u Vladi dočekao ministar obrazovanja Zeničko-dobojskog kantona Mirza Mušija.

 

0 0